Belleman cafe – commercieel project

commercieel

 


Horeca inrichting van cafe Belleman Pub te Gent centrum.

 

De nieuwe inrichting van cafe Belleman Pub creëert  beleving en sfeer. Hiervoor werd niet alleen de inrichting maar ook het concept  volledig herdacht door Pieter Thooft.

Aangezien het terras een grote troef is werd de toog naar de inkom verplaatst, waardoor er achteraan meer plaats vrijkomt voor zitplaatsen. Het maatwerk en meubilair is perfect op elkaar afgestemd.  De verlichting met smalle gradenbundels (led – 9°)  zorgen voor een gezellige sfeer en de akoestiek is verzorgd door naadloos spuitwerk.

De achtertoog is opgebouwd met een verstelbaar moduleer baar rekken systeem met indirect licht, waardoor de terracotta tegels mooi geaccentueerd worden.

De voortoog is gemoduleerd met stalen kokers en heeft een druppelvormige terrazzo blad. De terrazzo is op maat samengesteld en uniek voor dit project.

De organisch gevormde zitbank zorgt voor een optimale benutting,  ook de tafels werden op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij het barmeubel. De materialen, texturen en kleuren zorgen voor een samenhangend geheel doorheen het hele interieur.